www.sindikat026.com

Sindikat Telekoma "Srbija" SO MG Smederevo

print

01.07.2009.

Da pojasnimo: Pravila na forumu na sajtu www.sindikat026.com

Za posetioce foruma i ucesnike u diskusiji:

Ovo je forum na sajtu SO Smederevo, takav je kakav mi smatramo da treba da bude. Znamo i za besplatne php forume, znamo i da proverimo IP adresu posetioca, ali smo zaključili da nam ovakav način najviše odgovara.

Ovaj sajt i forum NISU OPŠTE DOBRO niti vlasništvo svih članova svih sindikalnih organizacija u Telekomu, već samo mesto na kome se mogu iskazati i pročitati mišljena i komentari. Ali, ne sva mišljenja i ne svi komentari.

Kao vlasnici sajta, odgovorni smo za sadržaj koji se ovde objavljuje i zadržavamo pravo da MI ODLUČUJEMO šta će se objaviti a šta neće! Takva su naša pravila.

Ukoliko želite sajt na kome ćete objavljivati šta želite i kako želite, otvorite svoj sajt, nije skupo, niti komplikovamo i - nek vam je sa srećom. Ili krenite da izdajete svoje novine ili otvorite svoju radio ili TV stanicu. Zanimljivo bi bilo videti sajt, novine, radio ili televiziju koja neselektivno objavljuje sve što neko drugi napiše a da opstane bar ovoliko koliko mi opstajemo na web nebu u Srbiji.

Ovom informacijom trajno zatvaramo diskusiju na temu kako bi trebalo da radi i izgleda forum. Novi komentari na tu temu ni odgovori na ovaj post NEĆE BITI OBJAVLJIVANI.

Admin026